Bleeding during 7w

Ada sape tak pernah keluar spotting / bleeding macamni...saya dah pergi jumpa doctor, and dah scan nampak kantung elok je..fyi saya bru 7week 3day.. Tapi time scan belum nampk baby and heartbeat lagi .. dah dua kali bleeding macamni...

Bleeding during 7w
21 Các câu trả lời

sy pernah jadi mcm ni, better pergi check di hospital / klinik memgandung swasta.. kandungan terlalu awal, 50/50.. nanti doktor akan bg ubat kuatkan rahim.. if pergi KK, kebanyakannya x dibekalkan ubat kuatkan rahim.. saya scan pertama suda nmpk kantung dan ada heartbeat, tp ada spotting.. 2nd time scan, dah tiada heartbeat, dan spotting, beberapa hari lepas tu keguguran.. bila dpt tahu pregnant lagi, sy trus jumpa pakar utk dptkan nasihat sbb sblm ni keguguran, doktor mmg bagi ubat kuatkan rahim wlaupun tiada spotting.. Alhamdulillah kandungan sihat.. sis bykkan berehat, jgn buat kerja2 berat yaa.

3y trước

keguguran pertama, sy pregnant semula lebih kurang dlm setahun selepas tu.. kandungan kedua pun keguguran, dan sy pregnant kali ketiga lebih kurang 6 bulan selepas tuu..

ni treatened misscarriage.. mcm sy dlu.. mula² spotting..lepas tu bleeding mcm sis ni.. dan akhirnya keguguran. bedrest cukup².. kalau masih bleeding lg terus pergi hospital..kalau ada duit lebih pergi klinik private bersalin check... semoga kandungan sis baik² sahaja

sye mse ank first spotiing truk. .start 5 weeks smpai jee 6 weeks trus ggur sbb pendrahan truk. .huhu. .sedey. .prngt kali kedua pon sme. .spotting jgk smpai 12 weeks. .tp alhmdlillah bby msih kuat kat dlm. .semoga bby sihat smpai keluar nty. .aamiin. .

Sy selang 2/3hari akan keluar dari 6week.. Sampai skrg 11 week masih ade lagi darah sikit2 kluar.. Tp dah scan baby ok.. Jantung sume ok.. Alhamdulillah.. Doktor bg ubt kuatkan rahim.. Sy pulak asik terskip2 makan.. Manjang lupe je

sis sama mcm saya bleeding masa 7 minggu.. saya pergi kk dia akn bgi ubat kuat rahim duphaston.. sekarang saya dah nk masuk 10 minggu, alhamdulillah doktr kata dah boleh stop mkn ubat tu..

normal. sy pernah masa pregnant ank kedua. selagi takde rasa mcm senggugut dan just spotting (keluar darah sikit2 bukan yg fresh) it's ok. Just bed rest & jgn buat kerja berat.

4y trước

Terima kasih sis😊

macam saya xtau pregy spotting 5 hari hari ke 5 cek upt + mggu dpnnya bleeding.. mkn dhupaston 23/11 hingga 23/12 still spotting, alhamdulillah semalam n harini x sgt dh, sy 8w

4y trước

in shaa Allah aamiin

Lebih baik sis banyakkan rehat dan ikuti saranan doktor.sebab kalau spotting berhari hari bahaya untuk kandungan.saya pernah alami spotting berhari hari akhirnya janin gugur

4y trước

Samalah sis sekarang alhamdulillah dah nak 29 minggu kandungan kali ke 2 juga.

Sy baby kedua ni pun ada keluar darah mcm ni sis tp dah jumpa doktor ckp kantung baby semua masih okay xda apa mslh risau juga sbb first time tp doktor ckp normal

Semalam saya baru kena bleeding, pagi tadi terus pergi klinik, doktor scan baby okay, cuma kena berehat dan doktor bagi ubat untuk kuatkan rahim