Placenta Previa Type 2

Masa 28 weeks,30 weeks and 32 weeks scan memang dr confirmkan pp type 2. Risau sgt kene warded awal. Alhamdulillah haritu scan balik 33 weeks uri dah naik. Dr cakap boleh bersalin normal. Ada chance balik ke utk uri turun bila dah naik?

2 Các câu trả lời

Maaf tiada pengalaman.. harap ada ibu-ibu yg berpengalaman sudi menjawab. mudahan puan dan kandungan baik belaka tanpa mudarat 🤲🌻

Saya pernah kena warded 3 minggu due to pp type 2 juga. Alhamdulillah uri naik tak turun dah. And dapat bersalin normal. Dont worry k

7mo trước

kira lepas dpat tahu uri naik. boleh balik ataupun tunggu smpai besalin