Helo nak tnya normal ke untuk ibu mngandung ada kputihan smpai mybbkan gatal pada area miss v tu..

Mane tau dlm ni ade mngalami bnda yg sama mcm Sy😓

2 Các câu trả lời

jika keputihan hingga ada rs gatal dkt area miss v ia tidak niormal..better puan g jumpa doc n check serta dptkn rawatan kadar segera..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

sy ada chat nurse TU .tnya ada suggestion lain x slain ubat insert TU untuk kurang kputihan atau gatal tu ...dia reply dia pun xtau ..hurm ..nak mngis rasanya

Kalau dah gatal2 tu tak normal ya sis..

1y trước

😢klo cmtu hntr GI hospital je lagi ...