susu anmum atau susu kambing?

mana lagi baik? susu anmum atau susu kambing? kalau susu kambing boleh tolg suggest brand apa yg baik utk consume semasa pregnant ya? #bantujawab #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Anmum org ckp tinggi gula, kalau susu kmbing yg pure tu okay la..tp yg dipasteur la..jenama xpasti la sis..bnyk je jual mcm karihome, callamilk, kne rajin research

4mo trước

ok sis kalau tau brand apa yg elok komen balik kt sini yaa tq sis😘

betul. anmum ada kandungan gula tinggi, jadi risiko baby besar pun ada. unless kalau jenis x lalu makan, asyik muntah tak larat, ok je

4mo trước

bab makan mmg lalu sis risau pulak kan kalau minum anmum 😅 nampaknya kene consume susu kambing la ni