40Weeks

Mana la anak mama ni? Tak nak kluar lagi???

40Weeks
27 Các câu trả lời

Bawak jalan banyak2 sis.. saya haritu 40 weeks 1 day.. Alhamdulillah xda tanda apa2 cuma baby kerap mengeras je.. terus saya pergi hospital doc check dah 3cm.. lepas 2 jam 5cm terus doc pecahkan air ketuban.. sejam lepastu selamat bersalin.. doa yg baik2 banyak2 ya..fikir yg positif..😉

4y trước

Selalu mgeras ke perut sis...tanda² nak bsalin ada ke? Sy selalu kerap mgeras..mcm batu😅😅..ada sekali² x tahan mcm nak mgazan jga..

Saya bersalin ank no4 bulan lepas..40w 1 day. Kena induce..first time kena induce..huhu Allah je y tahu. Apa pun best lg besalin biasa (xinduce) sb sakit dia lain. Insyaallah doa dan fikir y baik2, moga Allah permudahkan. Aamiin

4y trước

InshaAllah.. Aamiin☺️☺️

Same la ngan saya😓belom ada tanda² nk kluar ag ni.dh 40minggu 5hari.esok kena serah diri kt hospital dh😓

4y trước

Alahai.... Smoga kita smua yg dh smpai due ni dipermudahkn la ye.. Asal x neves sgt.. Tapi bila dh nmpk mcam nak terlajak due ni, ttiba dtg nerves tu🤭🤭

i hope i pun mcm ni juga dkt² due date je xnak awl sebulan😅 sbb i dgn husband birth month sama n due bb😅

4y trước

Hahhaha👍.. Gud luck yer😁

😆😆dia tengah syok lagi main dalam rahim ibu. Semoga dipermudahkan urusan sis. Aaamiinn3. 🤗💗

4y trước

Hehe.. InshaAllah.. Aamiin❤️

Sama lh sis..😅😅 skg sy da 40w4hari da...baby blm nak kluar² lg..x sabar mau tgo bby kluar😂😂😍

4y trước

Aamiin😌

Sy ank kedua dan ke4,41week br nak klr, yg ketiga dlm 42week..kna posa utk czer nsblah brnk juga normal

4y trước

Ye lah.. ☺️

Sy hritu.. Overdue jgk, dibgi tmpoh 9 hri last2 msa nk serah diri tu..tbersalin subuh2 nsib xsmpt induce

4y trước

Harap dpt mcm sis jugak laa.. Sbb ramai ckp better rasa sakit untuk bersalin tu dtg sndri dari kena induce😌

Sy 39weeks baby xnak kluar lgi, nk jugak ngikut kakak n abang2 dia suka kluar lebih dri tarikh due😅

4y trước

Heheh.. Ye ke... Sama-2 la kita menanti🤭

Itulah, sy pun dah 38w 4d, belum ada tanda lg. Sama2 kita doa baby keluar before due.

4y trước

Allahumma aminn