EDD APRIL 2024

mana geng edd april ?? korang puasa tak next month ni ? kalau nak puasa, mcam mana nak bgi kurang lapar ya ?

15 Các câu trả lời

sy 16.4.24,niat nk puasa penuh tp tgk keadaan la jgk rasenye..x berani nk ckp sbb 1st time mom..

tk dpt nak puasa sbb memang ade anemia n hypo..doc risau effect baby..so this year cuti

Akan puasa jgk tpi kalau baby kurang gerak, mungkin sy bukak puasa. Depends

Kita 2.4.24.. doakan sempat date itu. Pakar free waktu tu je 😆

Macam mana lah nk puasa,perut ni asyik lapar jerr🥲