Short Femoral Length

Hi mamsh..Pnu kpg nklgy sa ultrasound 35 weeks relatively short femoral length..However ngpa anomaly scan na kme 21 weeks and everything is normal..

2 Các câu trả lời

same momsh I just had my BPS earlier im currently 35wks based on LMP most of baby's biometry is at 33-34wks pero yung FL niya is at 31 wks sa Mon. pa appointment ko kay OB haaay my anxiety is up the roof 😩

8mo trước

kmusta po baby mo?

Unang utz pa din susundin mommy, baka maliit lang si baby kay nag iba.