Macam mana nak bagi susu badan ada dan penuh

HELLO mami² sekalian.. ada tak dekat sini yg tkda susu badan.. dan macam mana korang buat untuk adakan susu badan dan penuh.. Saya anak first mmg tkda susu badan.. bengkak susu pun tkda .. kesian dekat anak belum pernah rasa susu badan ibu lagi.... ada tips tak .

2 Các câu trả lời

dah try berurut ke? kena kerap bagi walaupun takde susu. baru otak akan bagi signal pada badan yg ada demand susu. selain tu, makan pun kena jaga

1y trước

dahhh buat urutan dah makan macam² ubat kampung ubat klinik pun dah..

kena berurut sis