Stress masa pregant

Mami uolls stress tak? kandungan baru 13 week, xtau kenapa stress sgt2 asyik nak pikir hti org je, bhnti keje ni lagi la bosan,buat bisnes online gak,allahu xkata ye duk rumah ni bru sbln duk rumah stress nyaa xkata,sblum ni sy pena kguguran lagi laa trauma kndungan masa tu 4 bln lebih,xkata eh,nak buat jahat,nak perlantakan tu xsmpai hti,rasa kesian meguasai

1 Trả lời

sis jgn stress2..mcm sy slalu marah2 anak sulung sy..bila adik dia keluar..jadi meragam..x tau la ada kaitan ke tak..sbb mak sy kata anak sy meragam sebab sy selalu marah2 masa pregnant