36 minggu

Hi mama2, nk tnya . Boleh kan sya minum coffee? Mcm 1 ari skali mcm tu boleh kan? Atau mmg x boleh?

4 Các câu trả lời

Sebaiknya kurangkan minum minuman berkafein. Kerana ia menghilangkan vitamin dri tubuh badan. Dan baby kemungkinan tak dpt vitamin dari pemakanan kita. Jika nak juga. Lepas amalkan vitamin/supplement or makan2. Jarakkan masa 3-4 jam lepas tu minum la.

5y trước

Lepas 3-4jam amalkan supplement/vitamin. Boleh minum coffee.

Boleh minum sis. Tapi jangan minum sama waktu dgn minum ubat. Cth sis minum ubat jam8 pagi..sis boleh minum kopi jam10 pagi. Ada dlm buku check up sis.

5y trước

I see, tq sis hehe

boleh..doc kata cukup 1 gelas sehari..lepas makan ubat, kena jarakkan pengambilan dlm 3-4jam tu..baru boleh minum coffee 😊

Boleeeehhh 😌