Susu formula

Mama semua yg akan melahirkan, perlu atau x kita standby susu formula ye? Boleh share brand susu formula yg rata² ok... #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

jangan ada susu fmula sis.. kita boleh bFeed ank kita,susu kita cukup utk ank jgn pernah terfikir untuk bg susu fm.. pgalaman sy sblum ni mntua beli n stnby susu fm akhirnya dh xnk bfeed kita sbb malas nk hisap,sbb botol susu lebih mudah kluarkan susu.. yg ni sy nekad xnk bg fm n xkn ikut arahan spe2 lg..

7mo trước

kdg2 ad org terpaksa bg awl2 sbb x keluar susu..lps 2,3 hri bru susu keluar

tak.