Berat Naik mendadak dlm masa sbulan

Hi mama semua. Nak tanya , ada tak pengalaman mama semua berat naik 6kg dlm masa sebulan ? Sy alami skrg. Pregnant 23weeks. Minggu depan kene minum air gula😂 selalunya yg naik mendadak tiba2 ni ada potensi ke nak turun balik? #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

ada peluang kalau mmg diet strict, buat suku2 separuh, takda snacking bukan2 & tak makan makanan viral2. berat naik mendadak ni bahaya, doc confirmed akn suruh dtg kk hari2 utk cek bp.