breastfeeding

Hi mama sekalian, nak tanya sikit ni. Kalau ibu yang menyusukan baby 26days,apa minuman yang boleh diminum selain susu dan air kosong? . Nak minta pendapat sebab ni anak pertama so tak tau sangat tentang ni .?

4 Các câu trả lời

Minum je sume sis. Sume boleh diminum. Kecuali kalau cth arini minum jus oren, anak cirit so stopla minum. Tgu smpai anak dah 1y mcmtu baru minum balik.

Sy minum horlicks & Milo kosong. Kadang2 minum mcm tu je, kadang2 campur dgn oat kosong tu.

Milo is common la hehe

Horlicks, milo