Hi Goat Milk

Hi mommies semua. Nak tanya, susu ni ok tak diminum utk ibu mengandung? #serius_ingin_tau

Hi Goat Milk
3 Các câu trả lời

Sy pun minum juga tapi higoat yg dalam botol. Dari 7w, skrg nak masuuk 14w. Taktau lah. Ada inform nurse dia cuma ckap “tak panas ke?? Kalau tak panas boleh je minum”. Sy pun taktau apa kelebihan dia ke apa 😂 yg pnting sy takleyh mnum susu lembu rasa muak. Higoat boleh pulak 😂😂😂

2y trước

Kan sis. Harap susu ni ok sebab sy tak lalu minum susu lain🥺

Entahlaa, sy pernah nk beli tapi staff farmasi kata x digalakkan minum masa pregnant.. lupa plak dia kata sbb apa

sy Amal Dr awal peknen.. alhamdulillah..x manis

2y trước

Syukur sis, sy tak lalu minum susu lain. Susu ni ok boleh hilang pedih ulu hati😊.