Menyusu badan boleh aktif dengan senaman ke?

Hi mama, nak tanya jika pergi gym/ senaman u guys arrange macam mana ya untuk bf si manja? Me selalunya akan buat stock susu dulu, then before start activity me kosongkan dulu either bf dia kalau dia nak or pump . Lepas habis activity terus mandi dulu baru duduk direct bf dia. Betul ke macam tu? Mama yang bf boleh share your experience? #firsttimemom #advicepls #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

Saya ada baca artikel, memang betul tu cara puan, jangan bagi susu penuh semasa bersenam