Hai momy,kndungn sy da 20w hb ttp low, sya da mkn cm2 Dr tkr ubat zincofer, tp sya ad ssh nk telan.

Maltofer da mkn xnaik jgk #ingintahu #firstbaby

Hai momy,kndungn sy da 20w hb ttp low, sya da mkn cm2 Dr tkr ubat zincofer, tp sya ad ssh nk telan.
36 Các câu trả lời

Try minum NAJEEHA SUSU KAMBING,dalm masa yg sama minum ubat yg dowg bagi tu jga, Alhamdulillah hb sy cantik sja, #anakpertama #semogadipermudahkanbersalinntiAamiiin

3y trước

insyallah... sbb sya da 34w sya mkin rsau

Try mnum susu kambing ‘ wildan ‘and supplement blackmores pregnancy hB sy alhamdulilah naik sy pn ad msalah yg sme before ni #1st baby maltofer pn sy mkn skli

3y trước

sya try lazz kurma blh naikkn hb ke

Sis try makan buah jambu everyday. Lepastu elakkan minum air kopi, milo, susu atau minuman bercoklat. Ni doc di kk yang suggest dan Alhamdulillah hb saya naik.

3y trước

sya strt hb low smpai 33w sya xpnh ambik milo,, susu sya skrg mmg sya ambik cokelat.. xblh susu brwarna jernih. 😑

sy hb asyik low jugak. sy try minum supercube red dates dhn goji berry tu. 3 cubes sy minum, dlm seminggu g check balik dari 10.3 naik ke 11.9

Try minum jus MAMARIAM sis.. mmg bgs la utk yg naik kn HB tu.. sy amal mmg ok sgt2. HB pn dlm 12/13 keatas sllu.. tryla beli jus tu..😊

kalau carrier thalasemia, mmg tak boleh amik iron kan? sy pn carrier, baru 1st trimester. sy amik asid folik shj. cukup ke? 😶

kk bg zincofer kalau sy telan pon asyik muntah ja...bila sy amalkan obimin hb sy maintain ja skrg kandungan dh 24minggu...

cuba makan iberet.Alhamdulillah preggy ank ke-3 skrg ni hb xpernah low..last checkup 13.5..ank 1st & ke-2 pun xpernah low

i guna iberet jer,dr 1 bji tmbh 2 bji sehari,pon xjln,last2 venofer jer,tu pon tgu result amik drh 36w nti

sama jugak saya sis hb tiap kali checkup low lastly doc buat hb analysis utk check talasemia