sakit pinggang

Malam tdi makan satey ngn kuah kcang bnyk.. tido mln tdi pinggang sakit smpai ke cabang peha.. nk diri tegak2 pun x blh.. ada x sape2 mcm sy ?? kcang tu angin ke ea.. xkn mkn kuah kacang smpi blh sakit pinggng cmni.. sakit sngt bukn biasa2..

2 Các câu trả lời

sama mcm sy.. x boleh mkn kacang.. angin.. sama jgak kalau mkn timun dgn nangka.. 😅 memang x selesa.. even sikit je gigit timun tu, ermm mula la.. semua x kena..

5y trước

haah.. sakit pinggang tu.. sama ade sbb pmbawakan atau angin.. sy slalu sebu kalau kacang2 timun2 ni..

Maaf lari topikk.. cuma nk ckp terliur baca satey dgn kuah kacang tu.. Ya Allah! .. 🤭🤭🤭