Minuman yg sesuai

Makin nk dkt due ni perasan makin sembelit. Minuman ape yg sesuai ye nk elak sembelit. Boleh share tak . Air msak mmg byk minum lagi2 musim skrg panas sgt.

5 Các câu trả lời

awak bole try 1 botol sembelit dri shaklee . sy try .. sgt2 oke . lps bsalin pon nole makan sbb sy bsalin pon nk mmbuang tuh sakit . so jimat . pregy bole mkn bsalin pon bolehh mkn http://Wasap.my/+601117194775/sembelit

Hi sis. I minum air nufiya yang buah buahan rebus tu. Sedap rasa macam laicikang. Lagipun boleh simpan dalam fridge so sedap minum sejuk sejuk. Lepas minum memang lawas nak membuang.

Ada minum teh atau kopi ke? Kalau ada, stop consume caffeine. Bykkan berjalan time petang2 untuk stimulate kan bowel movement

Kena makan sayur and buah banyak2 sis, go for natural way

macam saya ,, dh nk dekat due ,, hilang sembelit ..