Makan zincofer

Makan zincofer boleh menyebabkan muntah ke? Sebelum ini x mkan Z tak pulak muntah lepas makan apa apa.. selepas makan Z kk beri tadi terus muntah😅 Ada cara tak .. makan Z tak muntah?

2 Các câu trả lời

boleh, mungkin xserasi. blh bgtau misi utk tukar ubat. atau awk blh pergi farmasi, beli trial pack iberet/maltofer/obimin and cuba dlu. mana yg serasi, just continue mcm biasa and inform semula misk

9mo trước

okay

cuba makan sebelum tidur. dah makan trus tidur. sbb saya pn cmtu. makan pagi dlu . tapi xboleh buat kerja loyaa je. tukar malam okay je hb pun maintain okay