Xlalu nk mkn nasi... Asal mkn je nk luak balik... Makin ape yg boleh buat kyang.... Boleh bg pdangan

Makan lain selain nasi

3 Các câu trả lời

saya msa trimester 1 mcm tu sis. mmg nasi xbleh msuk prut lgsung. prgi klinik tny dktor bleh x kalau x mkn nasi. dktr ckp bleh. cuma kna mkn dgn kerap. sya cuma mkn buah, roti n biskut je.

macam2 boleh, roti, pasta, mee, bihun, kuewtiaw.. terpulang ikut selera apa yg boleh telan..