Boleh tak trimester 1 mkn asam sbb pahit mulut rasa nak mkan asam jer

Makan asam

8 Các câu trả lời

𝒌𝒂𝒍𝒂𝒖 𝒏𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒏 𝒅𝒐𝒌𝒕𝒐𝒓 𝒕𝒎𝒑𝒂𝒕 𝒔𝒂𝒚𝒂..𝒂𝒘𝒂𝒍-𝒂𝒘𝒂𝒍 𝒅𝒊𝒂 𝒅𝒉 𝒍𝒂𝒓𝒂𝒏𝒈 𝒎𝒂𝒌𝒂𝒏..𝒍𝒈 𝒑𝒖𝒏 𝒎𝒂𝒔𝒂 𝒔𝒚𝒂 𝒑𝒓𝒆𝒈𝒏𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒓𝒊𝒔𝒎𝒆𝒕𝒆𝒓 1 𝒔𝒂𝒚𝒂 𝒙𝒈𝒆𝒎𝒂𝒓 𝒃𝒏𝒅𝒂 𝒚𝒈 𝒃𝒆𝒓𝒎𝒂𝒔𝒂𝒎 𝒕𝒑 𝒍𝒆𝒃𝒊𝒉 𝒃𝒏𝒅𝒂 𝒚 𝒏𝒂𝒌 𝒃𝒆𝒓𝒎𝒂𝒏𝒊𝒔 𝒔𝒊𝒌𝒊𝒕. 𝑨𝒍𝒉𝒂𝒎𝒅𝒖𝒍𝒊𝒍𝒍𝒂𝒉 , 𝑨𝒍𝒂𝒉𝒂𝒏 𝒕𝒓𝒊𝒔𝒎𝒆𝒕𝒆𝒓 1𝒔𝒂𝒚𝒂 𝒌𝒏𝒂 𝒙𝒍𝒂𝒎𝒂..𝒅𝒂𝒍𝒂𝒎 21𝒉𝒂𝒓𝒊 𝒈𝒊𝒕𝒖 𝒋𝒆

Boleh mkn tp jngn berlebihan .. kalau saya dulu time saya keguguran mmg kuat mkn asam tp saya silap lagi bgus saya mkn buah untuk hilang kn pahit mulut .. time saya preg kali 3 setelah gugur 2 kli saya amal tu jee buah jee .. oren kee cuba laa mkn oren jngn bnyak laa ..

boleh je. saya first pregnancy dulu pun 1st trimester mengadap asam/jeruk mangga je haha

8mo trước

saya makan lagipun setiap bulan long travel, dh la memang ada motion sicknesses. anak prolonged jaundice. btw kak ipar saya tak makann benda2 macam tu tp anak pun prolonged jaundice jgk... so tak kait kot..

boleh je tp jgn berlebihan. sye smpai 4bulan asyik makan asam je sebab loya 😂.

Boleh makan. Tapi masa mengandung ni, apa2 mknan/minuman kena berpada pada

boleh makan. cuma jangan la ambik secara berlebihan😊

Bolehhh. Itu je sy telan masa first trimester 😆

boleh jer