Hingus berdarah

Mahu tanya normal kah ibu hamil selesema sampai kluar hingus sekali darah? Dah 2 hari begitu

Hingus berdarah
6 Các câu trả lời

pegi klinik je terus. sbb darah byk and dh 2 hari dh kan. awk xde rse risau ke tetibe ade pendarahan byk mcm ni? kalau sye, x dan tgu dah terus je pegi klinik ke hospital ke. walaupun google ke tye org ke jwpn dia benda biasa time pregnant. tpi sekurang nya pegi check. kalau doktor kate xde mslh, salah satu simptom pregnant bru lega sikit. kalau ade mslh lain boleh detect cepat. kalau nnti dh melarat lagi susah. condition bdn setiap org x sama, mybe betul org tu alahan time pregnant die hidung berdarah. tpi mungkin awk pulak ade mslh lain, dlm hidung ade luka ke pns dlm ke. mcm sye dulu hidung asyik berdarah je, tye org, org kate pns dlm, tpi sye kje elok jee aircond 24jam. lastly pegi check doktor kate ade luka dkt dlm hidung sbb tu berdarah.

Tak pasti. Elok sis jumpa dr. Masa sy appointment dgn dr pakar dia ad juga tny ada keluar darah ke kt mana2? Sy ckp xde sbb drh yg keluar drp hidung terlalu sedikit bg sy. Sy pn masa pregnant hidung keluar darah juga sikit bila selesema/hidung berair tp xbyk mcm sis. Terlalu sedikit then selalu dia dh beku jd tahi hidung. Bila sy bgtau nurse dia ckp takut sy ad penyakit apa2 then sy bgtaula sy dulu pernah pergi hospital sbb sakit hidung then dr masukkan alat dlm hidung knn & kiri utk tgk, dr ckp xde apa2. Sy pn xtaula knp. Sakit hidung sy jrg dtg tp ada.

Hi awak berapa weeks pregnant tu? Masa saya 5 to 8 weeks pregnant memang selalu selsema and berdarah hidung. Saya baca kalau hidung darah normal in early pregnancy sebab increase of blood volume dengan perubahan hormon dalam badan. Lepas 8 weeks tu alhamdulillah dah ok sekali dengan selsema hilang.

sy berdarah mcm ni jgk.. boleh jadi sbb panas dalam.. sbb suhu bdan ibu mengandungkn mmg tinggi, cuaca skrg pula panas.. sis tidur mlm2 dgn Aircon x? .. lps sy cuba tidur mlm dgn kipas alhmdulillah da xada berdrh mcm ni..

bab² berdarah klau time mengandung benda yg merisaukan.. segera berjumpa doktor ya

better g klinik la ais mgkin PNS dlm xpon ada luka dri dlm ke.. g kelinik ok