Buka buku..

Mahu Tanya, mana yg baik kementerian atu private atu swasta? #pregnant

5 Các câu trả lời

Ada duit, ada insurance, boleg swasta. Waktu flexible and senang nak refer doc kalau apa2 jd. Kalau rasa taknak membazir and tak kisah ikut time kerajaan, better g kerajaan. Mmg diorang cerewet, cerewet sbb teliti.

Kalau tak ada masalah or risiko apa2 boleh pilih swasta. Kalau ada masalah better kerajaan. Swasta lebih selesa. Boleh pilih doktor, pilih pakej. Sedia duit je. Beza pada bayaran dan layanan

privete kalau ade duit lbih . kerajaan pon ok je .

Dua dua. Tapi kerajaan lebih details.

dua-dua baik