Aslm nk tnya sya and beli upt dkt shopee test smua awal pagi smua samar2 kesoknya sya period

Macam mna tu perluka sya jmpa dokter #ingintahu #seriusnanya

5 Các câu trả lời

Darah byk mcm darah period ke? Kalau ye tak perlu jumpa doc. Saya pun pernah mcm tu. Seminggu test semua samar2. Test dkt klinik pun naik samar tp doc taknak scan sbb terlalu awal. Lepastu keluar darah byk mcm darah period tu pergi kk doc scan dari bawah dia kata rahim tak mcm pregnant pun. Mungkin masatu ada persenyawaan berlaku, tapi tak melekat kat dinding rahim.

meaning period lah tu? kecuali 2-3 hari lg kering & takde darah dah baru boleh check upt lg. beli upt kt farmasi

kalau puan rasa puan pregnant lepas chck upt..puan blh je g klnik mintk doc chck...

2y trước

sya test awal pagi smua smar2 esoknya period tkpasti nk jmpa dokter ka tk sbb drah mcm lbih kurang periode ja

mcm mna pula dipanggil buting pelanduk tu

1y trước

buting pelanduk? apa tuu

Chemical pregnancy.