Berat Baby Kurang

Macam mane nk naikkan berat baby ye sye 36 weeks cume 2.2kg je.. Ukuran perot baby mcm bru 32week usia kandungan.. Then kene ambik dexa 2 dos.. Spe penah kene mcm sye ye

5 Các câu trả lời

NeuroGain PB .. saya mkn masa second baby... alhamdulillah ok . Saya mkn lps dapatkan nasihat doktor

sy dlu msa ank first sy mnum susu kmbing platinum. naik jd 2.8kg.tp lhir 2.45 je.😅

sy pwn mcm tu,semua ok cuma berat bdn baby 2.2 jew

minum susu anmum sis

Makan banyak makanan berprotein tinggi seperti ayam, ikan, susu, kekacang Dan keju...