Anak 8 bulan Tak nak makan

Macam mana ye nak buat anak tak minat untuk makan , dah buat BLW pun dia ambik makanan pastu buat main tak masuk dlm mulut , macam2 cara dah buat tapi still tak nak makan , berat maintan dari 6m ke 8m naik 100 gram je sikit lagi nak masuk graf kuning , mak nya dah stress 🙂

4 Các câu trả lời

samelah saya...anak saya dia nak makan satu sudu pon buat gaya mcm loya nak muntah...last2 bg susu baru dia kenyang...aritu saya bg buah dragon fruit..dia isap2 yg air buah tu je...then trus buang...

1t trước

ohh ank sy suka mkn buah tapi nasi2 ni dia tutup rapat mulut 😅