Suami xadil

Macam mana ya .. suami xnak balik rumah saya .. saya ajak balik rumah family saya raya kedua . Dia kata tengokla dulu xselesa sebab ramai . Rumah dia ramai saya hadap je selesa ke x letak tepi . Dahla macam kuli je saya duk rumah dia . Penat sangat . Tapi dia xleh korban sikit pun 😔😔 Dahla bukak puasa dgn fmily pun xbalik .. saya plan nak bawak anak je balik esk .. tapi tulaa duit pulak xde . Nak bawak anak balik kg mestila kena ada duit .. 😔 kalau mintak dia bukan bagi pun kalau dah marah macamtu .. nak kita je hormat family dia .. dia buat fmily kita macam xselevel dia .. faham x . Sbb fmily saya ni org susah .. saya rindu mak dan adik2 saya .. ayah dah kahwin lain ...mak ayah saya bercerai .. mak selalu memahami kalau saya xblik rumah dia .. walau saya tahu msti dia trasa hati sbb jrg skli blik rmh mak .. 😭

1 Trả lời

jauh ke sis rumah fil dgn rumah family awak?, maybe awak kena tegas bab ni juga, sbb selalunya tiap tahun akan ada turn kan or takda pun mesti akan balik juga. kalau susah, minta mil or adik brdik laki ke ckp kt dia.