Salam. Nak tanya ada tak ibu² yg ada pengalaman anak dia kena biji milia kat muka?

Macam mana ya nak hilangkan biji milia ni?#firstbaby #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Salam. Nak tanya ada tak ibu² yg ada pengalaman anak dia kena biji milia kat muka?
7 Các câu trả lời

Anak saya pon masa baru lahir ada naik dekat pipi, saya tak sapu apa2 pon sebab nanti dia akan hilang sendiri, jangan picit, nnti jd laen

Ada sis. Jangan usik/ picit. Nanti akan hilang sendiri. Bila nak cuci muka anak pun kena hati² . Lama² akan hilang sendiri.

Anak saya masa baru lahir penuh tapi kt kepala leher dahi. Sya pakai soducream beli kt farmasi alhamdulillah bersih dah

cuba sis try snowhite treatment cream .. sya sapu utk ruam baby alhamdulillah hilang

hi sis.. saya nak tanya, da hilang ke milia kat muka baby sis?

xpe nt hilang sndiri lgi pun skrng musim panas

Pakai cream snowwhite sis