assalamualaikum mommy

Macam mana ya nak ada susu badan balik. Masa pantang haritu baby taknak, tolak, dia sempat isap kejap kejap je time betul3 lapar itu pun saya tak pasti dia puas atau tak. Then saya pump sbb susu menitik. banyak kali bengkak susu. and makin lama susu kurang dan saya campur susu fomula sbb dia kuar menyusu. Lepas habis pantang susu makin lama makin kurang skrg baby dah 4 bulan full fomula. Sebab susu dah kering. Boleh tak ada kan susu badan semula. Syg sbb saya suri rumah 😌 Best tgk org boleh bf baby dgn sempurna. pls share info tq #firstbaby #bantusharing #tiadapengalaman

2 Các câu trả lời

sis boleh buat power pumping. cara boleh google. selalu bonding skin to skin dgn baby. pengambilan makanan berkhasiat juga membantu. naikkan mood bg happy. insyallah akan membantu susu meningkat. sis boleh try Innate Lactea, milkbooster campuran kurma merah, longan, barli. insyallah kalau serasi dpt menambahkan susu badan dan mnjadikan susu pekat. boleh whatsapp sy jika berminat 0109268238 - Myra

Bonding time dgn baby. Sentiasa lekapkn baby dgn breast awk.