Selalu emosi

Macam mana nak tahan emosi? Sjk preg ni mudah sangat terasa, nangis, sedih, wlpn prkra kcil😭.nak control pun ttp ada tu feel.kesian husbn nak hadap.tkut jga akan bgi kesan dgn baby dlm kndungn.ada x macm sy? #firstbaby

2 Các câu trả lời

samalaa ngn sy..mmg sensitif...lg² berjauhan ngn suami...sian suami kdg² byk mengalah ngn kerenah sy...tp suami slalu xputus asa bg nasihat, jgn lupa solat, byk kan zikir, istigfar, ngaji..In sha Allah moga kita dijauhkan dr perasaan neg- ni

Bykkn istighfar dan zikir2 lain