Kira kicks per day.

Hi macam mana nak kira kicks per day ya? Macam sama je gerak gerak pun kira kicks tak? And kalau ya, saya punya pengiraan jam 2 petang dah cukup 10kicks. ?

4 Các câu trả lời

Sy hritu bby kurg gerak...doktor ajar tiap kali rsa gerakkn kuat atau lembut kna kira jgk...kita kna kira pergerakkn bby dri 9pg hgga 8mlm... Contoh pkul9.15 bby dh gerak kira 1,pastu dlm 15min lg bby gerak kira 2 gerakkn...tu doktor dan misi kt hospital yg ajar...sy bby first jd mmg xtw sgt...sy ikut je yg doktor ngn misi ajar...sy pkul5 dh ckup 10...skrg sy dh 33mggu...

Kalau mula pukul 10 pagi, last pukul 10 malam msti cukup 10 gerakan. Gerakan yang kuat je dikira. Kalau dalam tempoh 10 minit ada 2 3 gerakan. Dikira 1 gerakan. Lepas minit ke 15 baru tick baru. Ni nurse yang bgtau saya. Harap membantu.

Setiap dikick sis bleh tnda tp klu dia kick dlm ms yg sama tu kira 1..jrak antara kick tu dlm 15 minit pling awal or stngahjam.. Sy pun dh ckup gerakkn dlm range 12-3pm..so jgn risau dia as long dia aktif kira ok

boleh cuba kick counter di app! harap boleh membantu anda!