Macam mana nak bagitahu bos yg kita pregnant?

Macam mana nak bagitahu bos yg kita pregnant? Sebab bos saya dah warning awal2 before kahwin jangan pregnant awal ? sebab prinsip dia memg taknak ada anak. Rasa takut n tak best nak kerja macam ni. *bos perempuan umur 80

2 Các câu trả lời

I xsuka bos mcm tu lagi2 kalau dia pun perempuan..pengalaman dulu i bgtau i mmg nak anak cpt atas faktor umur..sebab i prgnt my 1st baby masa tu umur da 32 so i memang xbole nak tangguh untuk ada baby..mula2 dia mmg xkasi chance..tp kalau da mengandung tj kita buat cara org mengandung then dia lama2 tpaksa la terima..and i mengandung lg skali masa masuk 35 yrs old, can you imagine masa tu kawan2 kerja da sibuk nk fokus besarkan anak je but you sibuk mabuk2 mengandung..so i mmg xtolerate ngan org yg xkasi prgnt ni sesuka hati.. and one more thing anak tu rezeki..kalau allah nak bagi kita xbole nak sekat2..nnt Dia tarik rezeki kita utk ada baby nanti..tu my mom yg bgtau lagi2 utk 1st baby..then you bole plan sndri lps tu..that is my two-cents la..

5y trước

I pun susah dengan org yg macam tu. Tapi Alhamdulillah settle ibtak peduli i bagitahu jugak i pregnant. Benda dah jadi, tak boleh nak buat apa kan. Rezeki lagi nii

Try slow talk sis. Jgn stress2 ...