warna leher baby tak sekata

Macam mana nak bagi warna leher baby saya sekata ya? Umur 6 bulan..saya cek bukan daki, tapi kulitnya berbelang...ada yang mengalaminya tak?

warna leher baby tak sekata
2 Các câu trả lời

Bahagian yg cerah tu mesti bahagian berlipat kan sis? Normal ke sebenarnya. Baby sy pun ada jugak mcm tu dkt leher, dkt pelipat2 tgn ,dkt pelipat2 kaki. Baby sy boleh tahan semangat. Klau perasan kawasan yg cerah tu kurang terdedah berbanding kawasan yg gelap sikit tu. Nnti lama2 dia sekata. Jangan risau okay 👌🏻

Ya sy pun ada mcm tu kat anak sy