Berat baby 1.4kg 32 weeks

Hi macam mana nak bagi berat baby dalam perut naik ye sebab tadi baru scan dekat hospital serdang, doc kata baby kecil kalau 8 bulan sepatutnya 2kg ke atas. Saya makan dah banyak tapi berat baby tak naik pun, berat saya je yang naik🥺

2 Các câu trả lời

Rasa kena makan banyak protein mcm ayam, telur. Saya 33w baby 2.4kg 🤣 adehhh

2y trước

Susu minum tak? Saya makan pil kalsium, kdg kdg je topup susu HL sekotak seminggu. Atau mungkin sebab saya GDM on diet kot 😂 kalau makan manis tak ingat dunia. Saya makan kuantiti sedikit tapi kerap. Ada la sehari 4-5x 🤣🤣

kalau ikot chart nj normal lagi range baby awak. xde la kecik