Cegah stretch mark

Macam mana ibu ibu cegah stretch mark, boleh ke kalau pakai lotion pureen ni kat perut, sebab setiap kali perut sy nak mula membesar, sy rasa pedih di permukaan kulit luar di perut. Kadang2 saya bagi minyak, tapi bila pakai baju, minyak akan meresap ada baju dan kain pula Ibu ibu pakai apa ya di perut #strechmark

Cegah stretch mark
2 Các câu trả lời

wani pkai restyoil sis.. dulu packeging dye lain.. yg gmbr ni trbaru sis.. cuba lh sis.. wani guna dulu.. alhamdulillah xad stretch mrk😊 boleh buat urut.. lebat rmbut.. ank demm ke.. kita demm ke.. boleh guna restyoil sis😍😍 www.wasap.my/60138661354 kalau sis bermint

Saya pakai bio oil dengan palmer dulu. Lepas mandi baru sapu. Tunggu kering kejap then baru pakai baju. Mungkin minyak awak pakai tak meresap baik. Cuba brand lain macam ni https://my.theasianparent.com/cara-hilang-stretch-mark