Demam kuning

Macam cara dah untuk turunkan kuning tapi still tinggi😭 buntu dah

9 Các câu trả lời

sis cuba bagi mndi 3 kali sehari air paip biasa sudah . susu bg kerap . tiap kali pampers dia ada kencing or poo sis basuh ja terus . tayah wipe . sbb wipee ni dia mmg sambung tido ja . inshaAllah makin turun .

Ambik pokok aloe vera, buang kulit, ambik yg isi tu. Letak kt dahi. Sya Buat skali je dh tkde kuning. Ambk isi yg tengah2, jngn kena yg kuning2 dkt dngn kulit. Nnti gatal plak.

10mo trước

saya cuba nnti tq

Beli uncang teh cina untuk mandikan baby kuning.. beli di farmasi.. sy dh try 3uncang dari 19.9 turun kpd 8.9..

sya mandikan baby dengan air teh o yg dah bertapis…trun mendadak ..tpi lain baby lain penerimqan…try aja la

9mo trước

baik saya cuba tq

anak first ,saya perah air buah anggur hitam,bagih baby minum air anggur hitam,alhamdullilah kuning turun

9mo trước

terima kasih hehe

Org kata ibu kne byk mkn buah Oren supaya lps menyusu anak byk membuang dan turunkan kuning cepat.

-kerap minum susu 2jam -mandi dgn herba -pagi tunggu 20min luar matahari

10mo trước

Iya sy mandian herba lahi naik

Mak mertua saya mandikan dengan daun kucai

Cuba try nahla balm