Mohon Kekuatan

Mabuk, mual, sakit dan dll waktu mengandung ni bukan kita mintak.. Kalau boleh kita tak nak pun.. Tpi kenapa ad yg tak faham situasi ibu yg lgi mengandung.. Kalau lah semua ni blh transfer pd laki.... Transfer la.. Biar die rasakn.. Ap yg kita rasa.... Saat macam ni la.. Kita perlu kn perhatian.. Bukan kata kita ni, mengada2.. Tu la ni la.. Maaf emosi.. Tapi tolong la faham buat kami seorg wanita yg lagi mengandung..

1 Trả lời

Pahamm. Sedih kan bila ada yg tak faham. And tak pernah kisah pun bila kita sakit 😅