tips utk ilang loya dan skit kpala

Maaf ye.sy ibu hamil ank yg prtama dan lgsung tiada pngalaman [email protected] tnya..apa kah mkanan atau mnuman utk ilangkan loya d mlut..muntah2 dah kurg.cuma loya n phit mlut je yg jdi msalah.dan ibu hamil slalu sakit kpala ke?ada x cara yg berkesan utk ilangkan sakit kpala slain ubat?

2 Các câu trả lời

Saya atasi dengan makan Epal hijau. Dan saya kerap tidur di kerusi yang boleh adjust tu org panggil kerusi malas. 😂 Nak guna diffuser tapi tak dpt. Sebab sensitive dengan bau-bauan