Assalamualaikum salam kenal mommies ❤️

Maaf ye tumpang tanya ada tak mommies dekat sini yang usia kandung 8w3d? Mommies buka buku pink bila ye? ##firstbaby

11 Các câu trả lời

kalau tk boleh call, awak booking terus scara onl (google temujanji klinik) isi semua mklumat dan pilih tarikh masa kndungan usia 9/10w la senang. reason dia tick buka buku. so nanti just bawak salinan ic suami isteri dan salinan kad nikah. ada kkia nak bil api jugak utk alamat rumah so standby je. awak walkin je pd tarikh berkenaan cakap dh book appt & bgtahu nama. settle kat situ🥰

waalaikumussalam, saya pergi book appointment untuk buka buku pink dahulu di klinik kesihatan ibu & anak masa usia kandungan 8 minggu. nurse akan bagi tarikh appointment buka buku pink beserta dokumen yang perlu dibawa nanti. 1st appointment saya 26 mac nanti. jadi boleh call kk atau walk in terus untuk book appointment buka buku pink ya. harap membantu 🤍

1y trước

Kene book dulu ye saya dah nak masuk 10weeks tak buka lagi buku pink

sebaiknya selepas bayi ad heart beat..biasanya lps minggu 7 dh boleh buat...sbb kalau awl sgt klinik xblh scan jantung..susah..kalau nk lg sng scan 2D d klinik swasta pn blh..bwk filem tu skali..lpas dh ad heartbeat g la klinik u minta tarikh appointmnt u bkk buku..cri klinik desa terdekat

Waalaikumsalam,sy bru 8weeks 1 day ,13/4 nurse beri temu janji buku pink dh .KK berdekatan area rumah sy 😄yup kene call KK tapi better scan dahulu dimana2 klinik swasta.

1y trước

Terima kasih awak 🥰 Saya dah dapat tarikh 5/4 in shaa Allah buka buku pink hehe

hiii , saya pun 8w3d appointment buku pink 3/4 nanti . saya call kk berdekatan and nanti dia minta bawak document yang berkaitan hehe .

hi mommy. sy 8w5d. kite geng due date oktober la kan. hehe sy buka buku awal sis. 6w da buka. bawa scan klinik swasta utk refer KK

saya book appointment melalui calling sbb kk area sy kena buat appointment dulu. esok first appointment saya. 10w 6d

1y trước

Okay thankyou awak nanti saya try call kk 🥰

sama ngan saya 8w4d..belum buka lagi..tgk la dlm next week baru nk buka

saya dh 8 week 5days ...nurse bagi appointment hari isnin minggu depan

Sy skrg 9w. Nurse dah bagi tarikh utk bukak buku masa sy 11w nanti