Susu formula untuk sekali minum

Maaf ya ibu2. Nak tanya, esok saya akan minum air gula. Baby niatnya nk tinggal sebab pagi, biasa lepas subuh, dia tidur. Andai kata saya belum balik dari klinik, dia terjaga, boleh tak dia minum susu formula untuk sekali saja. Sbb sepanjang sejak lahir, memang plan nak bagi susu badan saja. #firstmom

1 Trả lời

Hi ibu, kenapa ibu tak pump je susu badan? Bagi anak susu badan tapi guna botol. Tak perlu bagi susu formula.