MITTENs

Maaf Ya bertanya. Selalunye mittens bagi pakai sampai berapa bulan ya? Terima kasih.

36 Các câu trả lời

smpai dia buang sdri...sbb xnk dia cakar muka.nnti dia pedih..tmbh klu ade ruam...xnk dia gru2..

Mitten jgn beli nanti menyesal.. 😂 Balut je lah stokin kat tgn anak, benda x pakai lama pun.

Paling lama pun 2 bulan. Don't exceed that time.. Lepas tu kena buka bagi baby pandai grip

Smpai abes pantang jek. Huhuu.. Pastu xpkai daa.. Tp kne make sure nty kuku bby pendek..

Sy lpas hbis pntg trus ptong kuku baby n x pkaikn dah dia mitten... Pkaikn stokin je

sy pakai kejap jer... 😅 just make sure kuku baby pendek n dia x cakar muka...

Sy xsuke pkai kn ank mittens..pkaikan ank mittens bile cuaca sejuk je

2 bulan. Pakai lama-lama tak bagus untuk sensor jari baby

Anak sy 1 bulan 22 hari dah buka mittens hehe

Sy sebln bru bka sbb TKT bby msk angin