Risau sejarah berulang kembali

Maaf tumpang tanya, kalau mcm ni ada ker? Delay period 7 hr.. Tp, sblm ni sy ada history miscarriage 2X..Patut ke Sy buat confirm di Klinik walau masih awal risau history berulang lg😬 Mohon pendapat ibu² semua serta doa yg baik² kandungan menjadi, membesar dgn sihat sempurna.. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

Risau sejarah berulang kembali
2 Các câu trả lời

Better pergi klinik swasta check ada kantung / xde.. nnti diorang bagi ubat support rahim bagi kuat

1y trước

Baik sis.. Nnt sy g check up.. Tq in advice ☺️