Kene check tekanan darah start esk

Maaf tnye spe ad pngalaman buat . nk thu lh mse tu kne sme or xkisah?? Kot2 bolh 14hb buat pg 16hb buat wktu ptg.. ke kne sme time smua? Sy tnye nurse dye xbls plk😑

Kene check tekanan darah start esk
4 Các câu trả lời

sy tnya nurse die ckp tak kisah pon time kol bape asalkan mase tu kite tgh rileks. sy selalu cek waktu ptg jer.

sy pun check weekly bp. x kisah waktu bila2. yg penting seminggu sekali wajib dtg cek.

Saya dulu buat waktu yang sama. Tak pasti boleh waktu lain2 atau tak.

1y trước

oo.. nurse sy ni xbls plk wspp..

sy dlu wktu pg selalu ..