Assalamualaikum semua

Maaf sya ingin bertanya para2 ibu semua, 3/11 sya da kuar darah skit, warna merah cili mcm tu, tpi xbyk laa lpas tu hari ke 4 darah koko ja.. Tanda pregnant ka tak.. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

Assalamualaikum semua
2 Các câu trả lời

gambar ni snap lepas berapa minit? nampak mcm dah kering, risau kalau evap line. esok atau lusa test semula tau. make sure check/snap gambar before 5 minit. keluar darah tak kisah warna apa pun tak bermaksud pregnant. boleh jadi macam2 sebab. nanti kalau dah test semula, dan yakin +ve, kalau ada bleeding lagi cecepat jumpa doktor tau.

10mo trước

ok sis terima kasih kongsi pengalaman..

ni nmpk dh kering. buat balik test awal pagi. klu line naik bawah 10minit baru dikira valid

10mo trước

sy xde pengalaman implantasi atau spotting spnjg pregnant, jd xdpt nk advise. esok cuba buat awl pagi ya.