Assalamualikum semua

Maaf sya ingin bertanya, ni +ve atau -ve #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Assalamualikum semua
6 Các câu trả lời

ni opk sis..untuk test kesuburan..kalau sis guna test opk untuk test kesuburan ..ni negative..maksudnya bukan waktu subur.. kalau positive opk sama line terang atau T tu lg terang...

Brpe mnggu delay sis? sy hritu delay 4hri halus je line mcm rmbut, jd was2 pregnt ke x.,lpstu tnggu 2-3hri baru terang double line

10mo trước

tu ovulation test sis... bkn upt 😅

test kesuburan kan ?? kalo mcm ni -ve.... kalo positif line sama terang, atau test line lg terang....

saya waktu awal kehamilan pun samar samar . lepastu seminggu check balik alhamdulillah jelas

Nmpak macam dua line..cuba test balik dlm masa 3-4 hari lagi pada waktu pagi

10mo trước

ok sis terima kaseh

+ve

10mo trước

alhmdulillah aminn 🤲