Due date 8/3

Hi, maaf sy nk tahu, due sy 8/3, tapi masih tk keluar tanda, mcm keluar air ketuban atau sakit yg kerap, kalau dh sampai tarikh due date tu masih tak ada ape ape lgi, sy kena pergi hosp terus ke atau macam mana?

9 Các câu trả lời

selalu dkter kk akn bgi surat serah diri sis,mcm sya due 4/3,esok 3/3 dh kna serah diri,sbb sya pon xde rasa pape lgi,lgi pon sya ad gdm sbb tu kna admit awai sehri..apa² pon sis bolh tnya dkter kk yg sis selalu prgi.semoga dipermudhkan segala urusan sis n baby..

Mmg kk akn bagi surat ke kalau tak bersalin lagi,? Due date saya 17/3 pastu doc kata kalau tak ada tanda pagi 16/3 to doc mintak serah diri ke hospital, bila tanya ada surat dari kk ke, dia kata pergi je hospital dlm buku ada maklumat semua

sama laa xde tanda2 lagi .. sekrg tngh btuk2 berkahak bagai.. 6 hb nnt kne refer doc blik sebb dalam drah ade kuman sikit.. harap sangat cepat bersalin .rasa mals dah nk jmpe doktor .hahahaa nk beranak je teruss.. pastu rest😂😂😂

Biasanya dr di kk akan buat appointment tarikh due kita tu. Jadi time tu lah dr akan decide berapa hari boleh bagi kat kita before serah diri. Macam saya due 13.3, dr buat appointment tarikh tu kalau tak bersalin lagi.

Sama due kita. Mcm saya kk bg tarikh appointment 9/3 kalau tak bersalin lagi 8hb tu. And dia bgtau siap siap 9hb tu dia akan keluarkan surat suruh admit hospital 14/3 kalau masih tak bersalin jugak

sama due date kita.. belum ada tanda² lagi.. refer doktor KK yg akan bagi tarikh serah diri kalau belum besalin tanggal 8/3. semoga dipermudahkan urusan kita besalin 🤲🏻🥰

saya due 16/3 .. tanda2 nak keluar pon xada lagi 😌 sekarang dah rasa sakit senggugut manja mcm tu . semoga mummy2 yg nak melahirkan selamat ya semua .

kalau x bersalin doctor kk akan refer surat g hospital utk serah diri..

sama due kte 8/3 masih xde tanda2 lagi