Ada yang sama dengan sy tak? Due date 8/4 #belum ada tanda

Ada yg sma due tk?? Due dh dekat,xp blm ada tanda lagi🥴 Ada pgalaman sama mcm sy?

9 Các câu trả lời

due kita sma. lngsung xde rase sakit or berat bahagian pelvic. xde tnda pun. smlm g kk tnya misi klau dh smpai due tpi blum bersalin mcm mna? dia ckp doc akn bg msa seminggu lgi lps tu kna induce. aaa risau

belum ada rasa sakit2 kt tulang pelvic lgi ke sis? biasa nk akhir2 trimester ni sis boleh cuba kerapkan bersama dgn suami n bykkn berjalan. sy jenis bersalin awal. rasanya tu je yg sy buat. hehe..

6mo trước

maaf Sy ckp..Sy usaha jgk bersama dengan suami setiap MLM masa 38 weeks lagi..Skrang dah 40 week xde tanda nk beranak LGI..mcm2 dh cuba macamana nk buat apa lagi..sakit jgk dekat pelvis

due saya sepatutnya 24/4 tp 8/4 dah dpt tarikh czer.. sbb baby melintang n uri kt bawah.. semoga kita semua dipermudahkan bersalin n lahirkan baby yg sihat.. amin..

6mo trước

Aamiin ya Allah ya mujib

saya ank first dulu mcm tu ..tkde tanda or sakit pape langsung.. last2 kne induce😆

6mo trước

haah normal ..masuk ubat induce lps subuh ...pkul 7 doktor pecahkan ketuban sbb contraction da kuat ..pkul 8 masuk labor room ..pkul 12 bersalin

saya 3/4belum ad tanda ..9hribln ni kena serah diri

6mo trước

semoga dpermudahkn 🙏

Sy 9/4 bellum ad tanda nak bersalin 🥺

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

Saya due esok 4/4 tak ada tanda pape lagi

6mo trước

Belum kene serah diri raya pertama kalau xbersalin lagi

saya . dh bsalin 29/3 ritu