Sperma boleh menyebabkan keguguran ke??

Maaf semua.... Ketika bersama blh atau tidak my hubby lepaskan sperma kat dalam ye.... Sejak awal preggy hingga 17 weeks bila bersama sy tak bg my hubby lepas dalam....??sy takut keguguran, n sy masih fobia dgn first keguguran hr tu sbb tu x bg my hubby buat mcm tu.. Persoalannya, bakal2 ibu semua bg your hubby lepas kat luar ke kat dlm? N betul ke fakta tu #maafsoalansensitif ...

Sperma boleh menyebabkan keguguran ke??
2 Các câu trả lời

Ad org ok.. ad org x. Mksud sy ad yg lpas dlm awal2 rahim trbuka etc. Jd sy n suami xambik risiko. Mggu 39 ja buang dlm. Kali kdua buang dlm esok ya trus berslin..39w 5d 😅

Kalau baru2 lg jgn sis , nnti sis dh 36weeks ke atas okay ja lepaskn kt dlm untk cepatkn bukaan