Keguguran ke apa ni..

Maaf semua gambar agak kotor. Semalam first day period. Then pagi tadi keluar mcm ni. Dia seakan janin yg X terbentuk lagi. Cuma ada kepala dan ekor. Yg sebelah tu pulak mcm selaput putih dan tengah dia pada pandangan saya mcm tembuni kot. Ke perasaan Sy je. Tp tiap bulan sy period je. #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

Keguguran ke apa ni..
3 Các câu trả lời

Kena test upt. If positive then mungkin ni bleeding. If negative, period. Period berketul mcm ni sometimes normal for certain people including me. So if nk tau test upt