Lewat period 3week

Maaf saya nak tanya, saya dah lewat period 3minggu tapi bila test upt dekat rumah masih lagi negative. Berapa minggu lagi saya nak tunggu untuk test upt lagi ?? Maaf ni first hamil ..

1 Trả lời

hurm...jika sis try around 1 month still negetif juga upt..better sis jmpe dgn doc pakar wanita tuk buat sesi chckup jika ada alami mslh2 lain selain mcm cyst ke..or fibroid ke yg kita tak tahu shgga blh mengganggu waktu period kita hngga tidak alami dtg bulan yg lm..mg d pmudahkan segalanya..aamiin

4y trước

alhamdulillah